Over Marjolein

Als freelance journalist maak ik het liefst verhalen waarin ik grotere maatschappelijke ontwikkelingen of problemen vertel vanuit een menselijk perspectief. Ik wil graag dat de ander je medemens wordt. Want uiteindelijk zijn we allemaal mensen met dezelfde gevoelens en verlangens. Ik maak hoopvolle verhalen, die iets vertellen wat je nog niet wist.

Momenteel focus ik me op de Balkan en verblijf ik ongeveer de helft van mijn tijd in Sarajevo. Wil je met mij samenwerken? Mail dan naar info@marjoleinkoster.nl

Opdrachtgevers waar ik voor gewerkt heb:

4 gedachten over “Over Marjolein

 1. Hallo Marjolein Koster.

  Ik kom bij je op de lijn nav je artikel in het ND van 6/10 jl over de verkiezingen in Bosnië. Ik begreep van de redactie van het ND dat je freelance voor hen werkt. Vandaar dat ik op deze manier contact met je zoek.
  Afgelopen week was ik voor privé zaken in BiH en maakte van dichtbij de ‘Pravda za David’ demonstratie in Zenica mee. Erg indrukwekkend.
  Voor mijn werk (EUPM – politiemissie) was ik 2,5 jaar in dit land en ook een missie: dat het land en de mensen ontdekt worden door Nederlanders en het zoeken naar economische verbinding (partnership) tussen BiH- en Nederlandse bedrijven. Dit is tot nu toe gedeeltelijk gelukt.
  Graag heb ik contact met je om te bekijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
  Zelf heb ik een bepaald netwerk in het land. Het betreft mensen van alle etnische groeperingen.

  Met vriendelijke groeten,

  Albert Roskam
  06 2059 2461

  1. Dag Albert,

   Wat interessant dat je een aantal jaar in Bosnië gewerkt hebt en leuk dat je op deze manier contact met me zoekt. Ik zal je binnenkort eens bellen om te kijken of we inderdaad iets voor elkaar kunnen betekenen.

   Hartelijke groeten,
   Marjolein Koster

 2. Hallo Marjolein,
  Ik ben onder de indruk van jouw werk aldaar voor deze lieve mensen in Bosnie.
  Ik zou graag in contact met jou komen ivm Bosnie en mijn verliefdheid op dit land en mijn vriendin die daar vandaan komt. Ik importeer sinds 5 jaar kozijnen en glas vanuit Sarajevo en probeer elke keer wanneer ik die kant op rij oude kleding mee te nemen voor weeshuizen, bejaardentehuizen en andere dorpen die echt niks hebben . en wij hebben alles
  ook Srebrenica heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt vorig jaar.
  Bereikbaar op 06-30503416
  Wim Disseldorp

 3. Hey Marjolein,

  Een kort berichtje. Wij kennen elkaar niet maar ik wil even mijn complimenten uitspreken over de zeer interessante, heldere en kwalitatieve podcast Refofeminisme. Ik ben zelf in een dergelijke omgeving opgegroeid waarbij ik zelf niet gelovig ben, maar hier altijd vol bewondering naar gekeken heb. Deze podcast geeft zo’n goede inkijk naar wat hier speelt, iets waar veel mensen geen weet van hebben. Daarnaast zijn alle sprekers zo duidelijk en fijn om naar te luisteren. Compliment voor dit alles!

Geef een antwoord